lszk Napisano Grudzień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2004 Kto mi podpowie, jak wyłączyć tego dziada? Bo i tak ino używam k3b, a ten mnie denerwuje przy zmianie płyty w napędzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Grudzień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2004 A co ten "dziad" robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 16, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2004 Jak włoże pustą płyte do nagrywary, to otwiera się okienko tego druida [do nagrywania płytek, coś takiego jak w xp]. Jak nagrywam jedną, dwie płytki, to moge to przyżyć, ale jak jest tego troche więcej, to ... Poprostu chce, aby się ono nie wyświetlało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Grudzień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2004 No tak, mi się nic nie otwiera, to i nie znam dziada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soruk Napisano Grudzień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2004 Odchacz opcje przy "Czyste plyty Cd" w Preferencje => Nosniki wymienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi