nojaha Napisano Grudzień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2004 Witajcie, wlasnie mam dostep do komputerka z fedora 2 i niestety nie dziala mi komenda mc, czy ktos moze wie dlaczego. po wpisaniu komendy wyskakuje mi command not found. co mam zrobic aby uzywac tego programiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Grudzień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2004 Musisz go zainstalować Apt , yum ... jak masz yum to wpisz w konsoli z roota yum intsall mc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nojaha Napisano Grudzień 17, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2004 piekne dzieki, a moze wiesz co jeszcze zrobic aby byly ladne ramki a nie literki a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smali Napisano Grudzień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2004 W pliku i18n znajdującego się w /etc/sysconfig/ w sekcji LANG zmień pl_PL.UTF-8 na samo pl_PL, zamknij putty (zakładam że z niego korzystasz) i otwórz go jeszcze raz. Oto przed tobą ramki jak w mordę strzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi