ori Napisano Grudzień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2004 Cze all jestem wmiare poczatkujacym userem fedora core3, ostatnimi czasy nabylem tablet firmy Wacom i chcialbym by bylo takze urzyteczny w owym (_linuxie_ → Linuksie) ORT, ale niestety mam prblem bo system wykrywa mi to urzadzenie i traktuje jako zwykla mysz , nie rozrorznia poziomow nacisku. Czy ktos moze instalowal juz to urzadzenie i jest mi w stanie wytlumaczyc w lopatologiczny sposob jak zainstalowac to urzadzenie by wpelni funkcjonowalo, przejzalem juz chyba wszystkie dostepne how to dot. linxu i wacom ,ale nie stety nie rozumiem co mam robic..wyszystko mi sie mieszta korzystalem z tego chyba najbardziej poularnego faq "wacom tablet howto" -ale i to nie pomaga mam juz wszystkie sterowniki zgrane sciagnolem nawet xinput, i jakas wersje wacomlinux.rpm, i dalej to samo. Jak by ktos byl w stanie pomocto bardzo prosze !! Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi