YarZon Napisano Grudzień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2004 K3b nie wykrywa mojej nagrywaki. Rowniez, proba recznego dodania nagrywarki sie nie powiodla. W czym problem? Nie mam problemu z czytaniem cd przez nautilusa, ale inne gorgramy do nagrywania tez nie wykrywaja nagrywarki. Oto moj plik /etc/fstab # This file is edited by fstab-sync - see 'man fstab-sync' for details LABEL=/ / ext3 defaults 1 1 none /dev/pts devpts gid=5,mode=620 0 0 none /dev/shm tmpfs defaults 0 0 LABEL=/home /home ext3 defaults 1 2 none /proc proc defaults 0 0 none /sys sysfs defaults 0 0 /dev/hdc2 swap swap defaults 0 0 /dev/hdc6 /media/slack ext3 defaults 0 0 /dev/hdb /media/cdrom auto pamconsole,ro,exec,noauto,managed 0 0 /dev/hda /media/cdrecorder auto pamconsole,ro,exec,noauto,managed 0 0 /dev/fd0 /media/floppy auto pamconsole,exec,noauto,managed 0 0 Moze dodam, ze ostatnio kompilowalem kernela, i moglo mi sie cos porabac przy konfiguracji. Aha, i wczesniej dzialalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gho5t Napisano Grudzień 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2004 Generalnie mam podobny problem na starym kernelu nagrywalo bez problemów tzn dostarczonym z distro a potem zainstalowalem nowego przez apt i na tym nowym wszystko dziala jedynie nie widzi nagrywarki moze ktos cos zaradzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitaro Napisano Grudzień 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2004 Generalnie mam podobny problem na starym kernelu nagrywalo bez problemów tzn dostarczonym z distro a potem zainstalowalem nowego przez apt i na tym nowym wszystko dziala jedynie nie widzi nagrywarki moze ktos cos zaradzi?? a jaka to fedora? 3,2,1? umnie z 1 i 2 nie było problemu a z 3 to pod rootem uruchom k3b i zobacz czy wykrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YarZon Napisano Grudzień 18, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2004 Wielkie dzieki! Dziala. Tylko co zrobic, zeby dzialo z konta zwyklego usera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitaro Napisano Grudzień 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2004 Wielkie dzieki! Dziala. Tylko co zrobic, zeby dzialo z konta zwyklego usera? tu znajdziesz odpowiedz http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...4&hl=nagrywarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conexion2000 Napisano Grudzień 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2004 wpisz w konsoli "up2date udev" lub "yum install udev". Spowoduje to pobranie nowej wersji udev`a a tu problemu już nie ma. Pozrdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YarZon Napisano Grudzień 18, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2004 Ok, pomoglo. Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi