april Napisano Grudzień 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2004 Zainstalowałem FC3 niby wszystko w porządku a po restarcie system sie uruchamia i w efekcie końcowym mam tylko pusty pulpit z kursorem. Nie ma nic kompletnie i nic nie można zrobić. Co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2004 Zdaje mi sie ze gdzies juz podobny problem widzialem. Sproboj moze poszukac czegos w tym stylu: http://www.google.pl/search?q=Fedora+Core+...:en-US:official. Mam nadzieje, ze pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april Napisano Grudzień 20, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2004 Nie wiem w czym był problem bo nagle zaskoczył i już tita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Grudzień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2004 Ja przyzwyczajony do blueskreen z wingrozy myslalem ze juz i tu zagoscilo ale poczekalem dluzszy czas i odpalil mi sie kreator konfiguracji podczas 1 odpalenia komputera :lammer: Jak jest stwoja cierpliwoscia, (_napewno_ → na pewno) ORT sie zawiesil :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2004 A ten pulpit jest może w ogromnej rozdzielczości w zielono-niebieskich odcieniach? Jeśli tak, to wystarczy, że skonfigurujesz serwer X i ustawisz jakiś manager okien (polecenie switchdesk gnome). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi