Sahin Napisano Styczeń 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Chodzi ci realspeak :?: Super, powiedz jakie ustawienai masz, ja jakoś nie mogę go zmusić do działania. Ba nawet nie mogę go zainstalować pod Linuksem wyskakuje mi, że plik msi jest uszkodzony czy jakoś tak Powiedz z jakim odtwarzaczem używasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Jęsli plik msi uszkodzony toi: - instalka jest uszkodzona nie odpalisz jej nawet na windowsie - ktoruś z plików wirtualnego windowsa wine się zje .... Rozwiązanie: - nowa instalka jesli to instalator - jak masz windows to sprawdź instalke - jak wine to skopiuj brakujące pliki z windowsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Styczeń 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Instalka jest na 100% dobra bo w windowsie sprawdzałem i działa. W Linuksie nie mogłem nawet odpalić instalatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 A co ci dokładnie wywala, wine symuluje windows tworzy jego katalog itp, może wystarczy jakiś plik skopiowac z windowsa do tego symullowanego i bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Styczeń 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 Wywala mi już na samym początku że plik exe jest nieprawidłowy (oczywiście po angielsku) coś tak incorect exe file i koniec. Instalka jest dobra bo w windowsie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi