pigmej Napisano Marzec 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2004 Mam problem z neo na (_linuxie_ → Linuksie) ORT (fedora) pozmienialem pliki : "/etc/analog/adiusbadsl.conf" i ten co karza zmienic po instalacji modemu. po wpisaniu "adictrl -w" pojawia sie ze modem synchronized ok startadsl <= i nstony nie wchodza stopadsl <= i zadnego komunikatu (bo jak odwrotnie to wyskakuje "no process killed" Czemu net nie dziala??? na XP dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Marzec 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2004 Mam problem z neo na (_linuxie_ → Linuksie) ORT (fedora)pozmienialem pliki : \"/etc/analog/adiusbadsl.conf\" i ten co karza zmienic po instalacji modemu. po wpisaniu \"adictrl -w\" pojawia sie ze modem synchronized ok startadsl <= i nstony nie wchodza stopadsl <= i zadnego komunikatu (bo jak odwrotnie to wyskakuje \"no process killed\" Czemu net nie dziala??? na XP dziala Jaki modem????? skąd to mamy widzieć ..... :x --- ufff.... szukałeś na forum? * Najlepiej dla Ciebie jak by był to Sagem ---> tu to opisywałem konfigurację tego modelu * Jak masz THOMPSON`a Speedtouch 330 to gorzej (ja nie miałem z nim nic wspólnego) :ale tu wrzuciłem jakiegoś linka - może się przyda Jak masz Sagema i zrobisz jak podałem pod powyższym linkiem a nadal będziesz miał problemy to dokładnie je opisz i coś będziemy próbować zaradzić. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrVit Napisano Marzec 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2004 Mam problem z neo na (_linuxie_ → Linuksie) ORT (fedora)pozmienialem pliki : \"/etc/analog/adiusbadsl.conf\" i ten co karza zmienic po instalacji modemu. po wpisaniu \"adictrl -w\" pojawia sie ze modem synchronized ok startadsl <= i nstony nie wchodza stopadsl <= i zadnego komunikatu (bo jak odwrotnie to wyskakuje \"no process killed\" Czemu net nie dziala??? na XP dziala a próbowałeś man -k adsl ? bo dziwny syntax masz - na Fedorze jesteś? syntax: adsl-start adsl-stop adsl-status i tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi