Woody99 Napisano Grudzień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2004 Kto wie skąd można ściagnąć kompatybilne sterowniki do ati 9550 widzianego przez fedorę 3 jako 9600 albo 9800?? i prosiłbym o pomoc i opis instalacji bo jestem jeszcze młodym użytkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Grudzień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2004 A po co ci żeby system widział ci kartę jako wyższy model????? Chcesz się chwalić przed kolegami czy dla własnej satysfakcji . Sterowniki dla linuksa jest jeden i sam rozpoznaje(chyba) model karty. Poszukaj na stronie ATI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2004 Btw. Opcja "Szukaj" na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Grudzień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2004 Żenyś nie szukał na prózno to ci powiem że stery do Radeonów nie działają na X.org 6.8.0 a tą właśnie wersje masz na FC3 czyba że sobie zmienisz sam. Jak chcesz mieś stery do Ati to zmień na x.org 6.7.0 albo fc3 na fc2 albo distro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woody99 Napisano Grudzień 23, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2004 A po co ci żeby system widział ci kartę jako wyższy model????? Chcesz się chwalić przed kolegami czy dla własnej satysfakcji . Sterowniki dla linuksa jest jeden i sam rozpoznaje(chyba) model karty. Poszukaj na stronie ATI. niechodzi oto cobym się chwalił tylko oto że fedora widzi moją kartę tak jak wcześniej mówiłem jedyny problem to taki że żaden ze znalezionych przezemnie sterowników (_niedziała_ → nie działa) ORT wyskaqje mi komenda źe xfree mam wyższy niź sterownik obsługuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi