DAREK WL. Napisano Grudzień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2004 Zainstalowałem dzis fedore core1 sterowniki do neo wtyczke javy[działa prawidłowo] i zainstalowałem flasha wg instrukcji napisałem dowiazanie do potrzebnej biblioteki, tylko nie wiem za bardzo w którym momencie napisac te dowiazanie i flash nie jest wyswietlany. Prosze o podpowiedz i pomoc jaki bład mogłem popełnic ze sie nie udało. Bede wdzieczny za porade DAREk kadu; 3548002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Grudzień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2004 A jaka przeglądarka? Polecam Firefox'a sam ci wszystko doinstaluje jak potrzebuje. Z tego co pamiętam to aby mieć flasha przy korzystaniu z mozilli to nie trzeba nic robić specjalnego. tylko jak pyta o ścieżkę to przepisz tą którą podaje domyślnie i powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Grudzień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2004 A jaka przeglądarka? Polecam Firefox'a sam ci wszystko doinstaluje jak potrzebuje. Z tego co pamiętam to aby mieć flasha przy korzystaniu z mozilli to nie trzeba nic robić specjalnego. tylko jak pyta o ścieżkę to przepisz tą którą podaje domyślnie i powinno działać Ja urzywam Firefoxa i nie mam flasha chyba że zainstaluje sobie wtyczke. Firefox nawet nie ma w standardzie wtyczki javy, trzeba ją dodać samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Grudzień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2004 Sanczo o masz jakiegoś lewego Firefoxa Ja mam i jak wszedłem na pierwsząstronę gdzie było coś we flashu pokazała mi się taka beleczka na górze i info o doinstalowaniu wystarczyło kliknąć na puzelek i wszystko samo się zrobiło. A co do javy to żadna przeglądarka nie ma pełnego wsparcia javy pod linuksem. Trzeba sobie ściągnąć ze strony sun'a, zainstalować i zrobić link do odpowiedniego pliku. Wszystko jest opisane na forum jak się poszuka i na stronie sun'a Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi