Skocz do zawartości

Nstalacja Core 1 I Flasha

DAREK WL.

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowałem dzis fedore core1 sterowniki do neo wtyczke javy[działa prawidłowo] i zainstalowałem flasha wg instrukcji napisałem dowiazanie do potrzebnej biblioteki, tylko nie wiem za bardzo w którym momencie napisac te dowiazanie i flash nie jest wyswietlany. Prosze o podpowiedz i pomoc jaki bład mogłem popełnic ze sie nie udało. Bede wdzieczny za porade

DAREk

kadu; 3548002

A jaka przeglądarka? Polecam Firefox'a sam ci wszystko doinstaluje jak potrzebuje.

Z tego co pamiętam to aby mieć flasha przy korzystaniu z mozilli to nie trzeba nic robić specjalnego. tylko jak pyta o ścieżkę to przepisz tą którą podaje domyślnie i powinno działać

Ja urzywam Firefoxa i nie mam flasha chyba że zainstaluje sobie wtyczke. Firefox nawet nie ma w standardzie wtyczki javy, trzeba ją dodać samemu. :blink:

Sanczo o masz jakiegoś lewego Firefoxa :) Ja mam i jak wszedłem na pierwsząstronę gdzie było coś we flashu pokazała mi się taka beleczka na górze i info o doinstalowaniu wystarczyło kliknąć na puzelek i wszystko samo się zrobiło.

A co do javy to żadna przeglądarka nie ma pełnego wsparcia javy pod linuksem. Trzeba sobie ściągnąć ze strony sun'a, zainstalować i zrobić link do odpowiedniego pliku. Wszystko jest opisane na forum jak się poszuka i na stronie sun'a :)

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...