MohSETH Napisano Grudzień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2004 Jak wlaczam program to wyskakuje mi blad Blanguages not found...ale dalej sie uruchamia...czy ten plik jest do czegos potrzebny? Bawilem sie kiedys na 3DsMaxie...ale piratowanie mi sie znudzilo:P Czy ktos z was pracuje w Blenderze...moglby mi powiedziec co o odczuciach z tym zwiazanych? Tylko prosze nie piszcie mi www.blender3d.com...ze tam wszystko pisze...tylko prosze o wasze odczucia zwiazane z urzytkowaniem Blendera:P POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zayl Napisano Grudzień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2004 1. Jest już temat o blenderze 2. Ten plik jest nikomu do niczego nie potrzebny, nie przejmuj się. Ja go (_niemam_ → nie mam) ORT i jakoś bez niego żyje i renderuje :] 3. Odczucia fajne, tylko trzeba poznac interfejs... i się nauczyć modelować podstawy... to początek. 4. NAJPIERW SZUKAJ TEMATU A POTEM ZAKŁADAJ NOWY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Grudzień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2004 A ja ci napiszę, Blender to świetny program w którym można zrobić animacje jak w 3DS. Tylko tak jak napisał Zayl, trza interfejs poznać. P.S Popatrz sobie na screeny na stronie z pracami wykonanymi na Blenderze... niektóre to cudeńka, więc widać można na darmowych programach coś ładnego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_j Napisano Grudzień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2004 Tak btw: nie znacie jakiegoś dobrego programu CAD na linuksa? Chodzi mi o coś, co by miało zbliżone możliwości do AutoCADa. Najlepiej darmowy, choć niekoniecznie... Edit: Czy Blender może importować pliki z AutoCADa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Grudzień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2004 Jest programik o nazwie QCad ponoć bardzo dobry ale szczerze wątpie aby miał choć w połowie tyle opcji co AutoCAD i nie wiem czy jest darmowy. Nie ma co ukrywać Autodesk to potęga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi