Skocz do zawartości

Klient Poczty

nash78

Rekomendowane odpowiedzi

małe pytanie co do klientów poczty działających pod FC3, skierowane do osób, które miały stycznośc z softem Eudora pod win/macOs; czy jest jakiś soft pod FC3, który by miał tak rozbudowany system filtrów (zależy mi głównie na możliwośći użycia regexp w tworzonych filtrach oraz użycia Eudora'owskiej opcji: 'skip rest'). do tej pory nie spotkałem sie z softem, który by dorównał tym filtrom (z Eudory).

Możesz nie znaleźć tak dobrych jak w Eudorze :) ale z tego co wiem to Thunderbird ma całkiem ładny system antyspamowy. Osobiście nie wiem bo mnie jakoś nie dotyka problem spamu. Może dlatego że bardzo uważam gdzie wpisuje swój adres e-mail.

Poza tym evolution ma antyspam i to całkiem niezły... tylko jak go nauczysz żeby odrzucał listy w html'u to potem możesz kartek na święta nie dostać :D

Pozdrawiam

Możesz nie znaleźć tak dobrych jak w Eudorze :) ale z tego co wiem to Thunderbird ma całkiem ładny system antyspamowy(...)

Poza tym evolution ma antyspam i to całkiem niezły. tylko jak go nauczysz żeby odrzucał listy w html'u to potem możesz kartek na święta nie dostać :D (...)

thunderbirda przećwiczyłem pod windą i nie przekonał mnie jego system filtrów. evolution bawię się od jakiś dwóch dni i póki co nie mam jeszcze zdania na temat działania jego systemu anty-spamowego. co do kartek świątecznych, to i tak je odrzucam; czytam i wysyłam tylko plain-text; reszta mnie nie interesuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...