nash78 Napisano Grudzień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2004 małe pytanie co do klientów poczty działających pod FC3, skierowane do osób, które miały stycznośc z softem Eudora pod win/macOs; czy jest jakiś soft pod FC3, który by miał tak rozbudowany system filtrów (zależy mi głównie na możliwośći użycia regexp w tworzonych filtrach oraz użycia Eudora'owskiej opcji: 'skip rest'). do tej pory nie spotkałem sie z softem, który by dorównał tym filtrom (z Eudory). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Grudzień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2004 Możesz nie znaleźć tak dobrych jak w Eudorze ale z tego co wiem to Thunderbird ma całkiem ładny system antyspamowy. Osobiście nie wiem bo mnie jakoś nie dotyka problem spamu. Może dlatego że bardzo uważam gdzie wpisuje swój adres e-mail. Poza tym evolution ma antyspam i to całkiem niezły... tylko jak go nauczysz żeby odrzucał listy w html'u to potem możesz kartek na święta nie dostać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nash78 Napisano Grudzień 23, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2004 Możesz nie znaleźć tak dobrych jak w Eudorze ale z tego co wiem to Thunderbird ma całkiem ładny system antyspamowy(...) Poza tym evolution ma antyspam i to całkiem niezły. tylko jak go nauczysz żeby odrzucał listy w html'u to potem możesz kartek na święta nie dostać (...) thunderbirda przećwiczyłem pod windą i nie przekonał mnie jego system filtrów. evolution bawię się od jakiś dwóch dni i póki co nie mam jeszcze zdania na temat działania jego systemu anty-spamowego. co do kartek świątecznych, to i tak je odrzucam; czytam i wysyłam tylko plain-text; reszta mnie nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi