butek Napisano Grudzień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2004 Jak chcę obejrzeć coś w Totem-ie to dotaję błąd : Totem nie może odtworzyć "file://tmp/fr-7kPxWp/nazwapliku" Failed to open: reason unknown Co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szazy Napisano Luty 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2005 widze ze to problem nie tylko moj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnyk Napisano Luty 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2005 Jak chcę obejrzeć coś w Totem-ie to dotaję błąd : Totem nie może odtworzyć "file://tmp/fr-7kPxWp/nazwapliku" Failed to open: reason unknown Bo ten TOTEM z FC3 to on jakis dziwny jest. Ja go uzywałem ale ciagłe problemy spowodowały najpierw przejscie na TOTEM z freshrpms a potem na gxine (najlepsze wyjscie wg mnie). I teraz przynajmniej wszystko dziala. Nawet napisy mam co daje PORZADEK ktory lubie- mam dwa pragramy multimedialne w systemie a nie trzy (bo MPlayera jeszcze mialem do filmow z napisami w avi). RealPlayer do strumieni rm a gxine do wszystkiego. I fajny plugin ma do FF. I nie mam XMMSa co mnie szczegolnie cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi