Gość Slawek Napisano Grudzień 22, 2003 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2003 Z podanego adresu można pobrać aktualne pakiety rpm dla i386 lub ich źródła (SRPM) które nie znalazły się w obecnej dystrybucji (lub też są na niej w starszej wersji). ftp://download.fedora.redhat.com/pub/fedo...core/updates/1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2004 Z podanego adresu można pobrać aktualne pakiety rpm dla i386 lub ich źródła (SRPM) które nie znalazły się w obecnej dystrybucji (lub też są na niej w starszej wersji). ftp://download.fedora.redhat.com/pub/fedo...core/updates/1/ Pod podana lista sa zdaja sie ze pakiety dot. karnela czy po ich zainstalowaniu bede musial cos jeszcze robic ? Jestem poczastkujacy i do kompilacji jajka jeszcze musze dorosnac ;-) Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek30 Napisano Styczeń 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2004 napisz w konsoli apt-get dist-upgrade i nie musisz nic robic bedziesz mial nowe jadro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2004 napisz w konsoli apt-get dist-upgrade i nie musisz nic robic bedziesz mial nowe jadro Nie sadze, zgodnie z tym co jest tu http://linuxweb.linuxindex.pl/?q=node/view/7 napisane apt nie aktualizuje jadra, a przynajmniej trzeba cos namieszac by to zrobic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek30 Napisano Marzec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2004 Może najpier wykonaj potem zobacz co sie zainstaluje a potem dopiero pisz posty . apt-get instaluje mi najnowsze kernele i nie ma problemu trzeba tylko robic to z głowa. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Marzec 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2004 Może najpier wykonaj potem zobacz co sie zainstaluje a potem dopiero pisz posty . apt-get instaluje mi najnowsze kernele i nie ma problemu trzeba tylko robic to z głowa. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: a ja myślałem, że z Ciebie bardzo spokojny człowiek .... :roll: :mrgreen: ---- szanowny gościu proponuję Ci alternatywe: yum update i yum upgrade i poza ewentualnymi ciekawymi adresikami nic yum'owi nie musisz "pomagać" ... ======== zapraszam również na http://fedoranews.org/ gdzie to znajdziesz wszelkie potrzebne Ci informację, np. takie: spis artykułów o ww. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzywy Napisano Marzec 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2004 Może najpier wykonaj potem zobacz co sie zainstaluje a potem dopiero pisz posty . apt-get instaluje mi najnowsze kernele i nie ma problemu trzeba tylko robic to z głowa. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Aleś drażliwy ;-) Patrz bardziej przyjaznym okiem na usera =) Pomijam już fakt instalacji kerneli z gotowaych "kobylastych" paczek, no ale poczatkujący lub bardziej leniwi mają wtedy "pozorny komfort", wiekszość woli jednak zrobić głowny "trzon" systemu samemu "z głową" jak to sam zaznaczyłeś ;-))) Pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi