Ro-X Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 hehe widze ze wuja mnie uprzedzil a wystarczy ze na chwile odejde zagrac w quake'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berkof Napisano Grudzień 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 Hehe. Zainstalowałem Personal desktop + mc. Teraz robie porządek na pulpicie. Cieżko przesuwać te ikonki na dolnym panelu. Dodałem pasek uruchamianych aplikacji i zajmuje cały panel dolny. Obczaiłem jak ustawić przełącznik obszarów roboczych. Zaraz zainstaluj sterowniki, poprawie grub.conf, jakiś fajny motyw, ale wcześniej musze zapuścić jakąs fajną muze. Potem sprawdze tego synaptica. Mp3 mam na ntfs. Jedyny problem (narazie) to strasznie wolno net mi chodzi). Na win 5x szybciej ładuje strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 hehe to czeka cie jeszcze instalacja MP3 w XMMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berkof Napisano Grudzień 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 A nie wiesz co z tym netem? Podałem adres IP, maske, brama i erer dns tak jak robiłem to w xp. Druga rzecz to nie mogę ustawić języka na polski w przeglądarce. Dorzuciłem mu Polski ale dalej ma: Files, Edit, itd. I wywala mi, że nrakuje wtyczek. No to daje pobierz. Wykrywa, że brakuje Macromedia Flash Player 7.0. Klikam pobierz, akceptuje warunki, zaczyna pobierać i wywała : Firefox finished installling the missing plugins: Macromedia Flash Player 7.0 Failed" I dalej wtyczki nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 firefox z fc3 jest po angielsku, trzeba sciagnac polskiego z firefox.pl a jesli o flasha chodzi to tez mialem z nim problemy.. ale rozwiazalem je instalujac flash playera sciagnietego ze strony macromedii a ten net.. hmm... moze brakuje ustawien proxy? nie wiem u mnie pod wszystkimi linuxami necik smigal pieknie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berkof Napisano Grudzień 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 To tego firefoxa i plugina zostawie, dopóki nie załapie coś więcej. Łącze dzielone przez router sprzętowy, więc nie ma mowy o proxy. Dzięki za pomoc. Jakbyś mógł zaglądnąć tu i mi pomóc to będe bardzo wdzięczny http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=3062 UPDATE: A co do tego sh i mc. To nie działa uruchomienie pliku w mc. Muszę wydawać sh. Zaraz się tym zajme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi