butek Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 Przy przesuwaniu menu (z czerwonym kapeluszem) z góry do boku , nastąpiło powiększenie si e tego paska - jest ono trzy razy szersze i nie wiem jak je zmniejszyć . Ikony na tym menu są olbrzymie. Co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 KDE? GNOME? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butek Napisano Grudzień 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 KDE Są dwa menu standardowo Mi chodzi o te górne (z kapeluszem) ale to chyba nie ma znaczenia A tak w ogóle to jak sprwdzić czy to jest gnome czy KDE Przy instalacji dałem oba Wiem lamer jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 Jeśli nic nie zmieniałes i masz pasek na górze ekranu to używasz GNOME, chyba że wybierasz przy logowaniu sesje KDE. Nie bardzo wiem o co ci chodzi ale jak klikniesz na ten pasek na górze prawym klawiszem myszy i wybierzesz włąściwości to tam masz szerokość do ustawienia. Jeśli natomiast faktycznie jest to KDE to w centrum sterowania masz ustawienia menu gdzie też możesz to ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 A tak w ogóle to jak sprwdzić czy to jest gnome czy KDE Wiem lamer jestem Najlepiej wyloguj się (nie restartuj/wyłącz lecz wyloguj) i w graficznym oknie logowania które się pojawi możesz wybrać SESJE (kde lub gnome). Ale domyślnie w FC jest Gnome więc raczej korzystasz z Gnome Wieć zastosuj się do tego co mówi perbeatus PS. Nie lamer lecz newbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butek Napisano Grudzień 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 Udało mi się ten panel przenieść na dół i automatycznie zzmniejszył sie , ale jak biorę go na lewo lub prawo to nadal jest duży Zmiana we właściiwościach nic nie daje .Z drugim panelem jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi