Guest Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 Mampobolem z GG od zeszlego piatku zrobilem aktualizacje i poniej padlo mi GG chce od nowa zalozyc sobie nowy numer powod jest taki ze nie moge sie polaczyc z serwerem wyrzucalem GG od nowa instalowalem nic nie pomagalo dowiedzialem sie ze mam zablokowany port 443 jak go odnalezsc i gdzie on moze byc, bylem u admina swojej sieci on nie ma nic zablokowanego mam nrotona security tam tez nic nie mam zaglokowanego nie wiem co sie dzieje z nim. Prosze o pomoc dziekuje z gory pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparky Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 to pod linuksem jest gadu-gadu? to pod linuksem jest norton security? he? sparky Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcYr Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 Mampobolem z GG od zeszlego piatku zrobilem aktualizacje i poniej padlo mi GG chce od nowa zalozyc sobie nowy numer powod jest taki ze nie moge sie polaczyc z serwerem wyrzucalem GG od nowa instalowalem nic nie pomagalo dowiedzialem sie ze mam zablokowany port 443 jak go odnalezsc i gdzie on moze byc, bylem u admina swojej sieci on nie ma nic zablokowanego mam nrotona security tam tez nic nie mam zaglokowanego nie wiem co sie dzieje z nim. Prosze o pomoc dziekuje z gory pozdrawiam a to już wiem skąd jesteś ale jak słusznie zapytał sparky pytasz o windę? my raczej windy a w szczególności NIS nie używamy ... :mrgreen: co o tym sądzę (iż Gadu blokuję z całą pewnością NIS) napisałem w mailu... ...a jeżeli chodzi o problemy z windą to polecam Jama - Forum ...ale oczywiście jeżeli będziemy mogli i potrafili to też pomożemy pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts