Radarek Napisano Styczeń 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 Uruchamua wine'a i mam jakas okropna czcionke :-/. Zamiast liter mam jakies dziwne symbole. Jak ustawic jakas inna czcionke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...ic=3046 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radarek Napisano Styczeń 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 Spoko pomoglo ... tylko ze kurcze nic nie chodzi... :-/ tzn uruchamiaja sie np instalii ale inne rzeczy to nie bardzo ... gdzie moznaby o tym poczytac zeby skonfigurowac (bo chyba w tym jest problem prawda?) i zeby cos na tym pochodzilo?... Jak skonfigurowac grafike? W dsj3 mialem blad ze nie moze znalezc "Direct3D Adapter". Dzieki za pomoc z gory :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 Mi się wydaje, że do jakiś graficznych opcji to musisz użyć WineX albo Cedege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi