Sahin Napisano Styczeń 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 Witam. Zachciało mi się instalować czcionki z Windowsa według opisu znajdującego się na stronce Linux Web Zrobiłem wszystko dokładnie jak jest w opisie (z tą różnicą że nie mam pliku XFree86.conf tylko Xorg.conf) i po restarcie nie mogę uruchomić KDE. Komp zawiesza się przy logo NVidii. Mam ustawione automatyczne ładowanie KDE. Jak mogę przy uruchamianiu systemu wymusić, żeby nie uruchamiały się X żebym mógł przywrócić starszą wersję czyli Xorg.conf~ :?: Bardzo proszę o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Styczeń 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 Zgadnij ile razy w ciągu ostatnich dwóch tygodni bylo na ten temat. W nagrodę, że nie zgadłeś to w czasie startu gruba kliknij 'a' i wpisz po spacji: init 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Styczeń 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2005 Dzięki za szybką odpowiedź. (_napewno_ → na pewno) ORT dużo razy było na ten temat. ALe nie bardzo wiedziałem jak to wpisać w wyszukiwarce a przeglądanie wszystkich "podejrzanych" postów zajęło by trochę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi