Gość Napisano Marzec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2004 Witam, jestem posiadaczem myszy firmy A4TECH (SOLO), myszka 3-klawiszowa z rolką. I niestety, ale nie zabardzo wiem jak moge uaktywnic ta rolke (scroll) ? Czy mogl bym mi ktos to wytlumaczyc? Był bym wdzieczny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2004 Edytuj pliczek /etc/X11/XF86Config i dojdz do Section "InputDevice" . Znajdziesz tam wpis "MouseManPlusPS/2" - skasuj go, a w jego miejsce wpisz "IMPS/2" . Później tylko wystarczy się przelogować i powinno działać. Podobno nie zawsze działa ten sposób, więc jakby co to później przywróć ten pliczek do stanu sprzed zmian :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2004 wielkie dzieki, zrobilem co napisales i @ll dziala thx, pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogiel Napisano Marzec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2004 A ja mam z kolei 5-cio przyciskową mychę media-tech i nie wiem jaki driver jest z nią kompatybilny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi