esnaider Napisano Styczeń 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2005 FC3 środowisko KDE, chcę aby przu zamykaniu systemu wyświetlały sie opcie "Zamknij, Wyloguj itp" tak jak to ma miejsce w GNOME i nie wiem jak tego dokonac. Grzebałem w ustawieniach KDE ale nic to nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Styczeń 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2005 chcę aby przu zamykaniu systemu wyświetlały sie opcie "Zamknij, Wyloguj itp" tak jak to ma miejsce w GNOME W KDE raczej tego nie ma. Takie cos jest wlasnie w Gnomie. Musisz sie wylogowac i nacisnac Wyłacz. Ewentualnie nacisnac [Ctrl] + [Alt] + [Del] a potem dwa razy [Alt] + [W] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitaro Napisano Styczeń 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2005 chyba o to Ci chodzi w pliku /etc/sysconfig/desktop wpisać DESKTOP="KDE" DISPLAYMANAGER="KDE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemia Napisano Styczeń 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2005 @vip13 W KDE raczej tego nie ma za herezje to kiedyś na stosie palono!!!!!!!!! :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2005 jest jest coś takiego w kde tylko w fedorze po instalacji nie ma, może trzeba kdstotdown zainstalować :?: sam jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Styczeń 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2005 jest jest coś takiego w kde tylko w fedorze po instalacji nie ma, ... Dziwne, ja mam a nic dodatkowego nie instalowałem. A może chodzi o /etc/sysconfig/desktop DESKTOP="KDE" DISPLAYMANAGER="KDE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi