Stasiu_niggas Napisano Styczeń 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2005 Witam czy ktoś może mi polecić jakiś dobry program który będzie służył mi jako serwer FTP (coś w stylu windowsowego BPFTP Server) z góry dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smali Napisano Styczeń 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2005 Jednym słowem - ProFTPd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Styczeń 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2005 Nie wiem bo mi zawsze odpowiadal mc jako klient ftp. serwer wpisuje [email protected] i potem haslo i jest.. Mi sie podoba. Sproboj (chyba ze juz probowales ;] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest Napisano Styczeń 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2005 zalezy na czym ci zalezy... jak chcesz cos w miare latwego to polecam vsftp ( mozna go chyba zainstalowac z plyty z fedora), ale jest jeszcze proftp, ktory daje nieco wiecej mozliwosci. vip13 wrote: Nie wiem bo mi zawsze odpowiadal mc jako klient ftp. serwer wpisuje [email protected] i potem haslo i jest.. Mi sie podoba. Sproboj (chyba ze juz probowales ;] ) nie wiem o czym ty rozmawiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Styczeń 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2005 nie wiem o czym ty rozmawiasz. napisalem o kliencie ftp ktory jest wbudowany w midnight commandera. Logujesz sie wybierajac np. lewy potem polacz z ftp itd.... o tym rozmawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest Napisano Styczeń 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2005 vip13 wrote: napisalem o kliencie ftp ktory jest wbudowany w midnight commandera. Logujesz sie wybierajac np. lewy potem polacz z ftp itd.... o tym rozmawiam ale pytanie bylo nie bylo o klienta tylko o serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stasiu_niggas Napisano Styczeń 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2005 No juz zainstalowałem ProFTPd tylko jak go odpalić i jak skonfigurować pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrReal Napisano Styczeń 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2005 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...wtopic=3126&hl= Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi