BoSZ Napisano Styczeń 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2005 czesc poszukuje dobrego programu do partycjonowania obslygujacego formaty (_linuxowe_ → linuksowe) ORT i windowe. dziekuje za partition magic poniewaz ostanio swoj dysk odlaczylem od swej stacji poszedlem do drugiego kompa i przy okazji chialem zmienic cos na HDD odpalajac PQ. A te cholerstwo(v8) pokazalo mi BAD DISK. Po czym po powrocie do stacji jeden grub sie zpier...olil. Nie wiem tu czy wina bylo PQmagic czy podlaczenie do windy ale stalo sie a wiec czy jest jakis program do partycjonowania godny uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Styczeń 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2005 Parted gpart gparted qtparted Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Styczeń 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2005 Ja osobiście korzystam z cfdisk bo ostatnio chciałem sobie partycję ext3 przeresajzować i się okazało że parted nie działa tak jak bym chciał. Niestety takiego programu jak PartMag nie znajdziesz... szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoSZ Napisano Styczeń 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2005 Niestety takiego programu jak PartMag nie znajdziesz... szkoda. szkoda.. no nie wiem mi nie szkoda a jest cos moze (moze byc komercyjne) co butowalo by sie np z flopa lub cd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi