siamer Napisano Styczeń 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2005 Siemacie mam problem ! Sciagnelem z netu Quake 3 dla (_linuxa_ → Linuksa) ORT ale nie mam zamiaru go nagrywac na cd chcialem go jedynie odpalic w celu sprawdzenia gry Moze mi ktos powiedziec czy jest jakis program (dla windowsa deamon, alkohol) zeby zrobic virual cdrom i wrzucic w niego mojego quake Prosze o pomoc bo mam chec pograc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2005 Jeżeli to jest w iso, to możesz go zamontować tak: mount -o loop /sciezka/do/pliku.iso /mnt/punkt_montowania A jeżeli to jest w pliku bin, to jest takie coś do konwersji - bin2iso PS. Jeżeli nie ściągasz go z emula, to możesz zarzucić linka :?: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2005 isnieje jeszcze mountiso ktore dzialaja graficznie lub kiso mountiso i cdemu obsługują bin itp ps. jeśli nie wiesz gdzie ich szukać to www.linuxsoft.cz i wybierz z prawej strony na górze język polski na tej stronce jest sporo progsów do (_linuxa_ → Linuksa) ORT. najgorsze że troche czasem trudno się w nich połapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siamer Napisano Marzec 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 Witam ! Sorki nie bylo mnie troszke na tym forum ! Dzieki za pomoc ! Jezeli jeszcze interesuje Cie ten Quake 3 pod lina to daj znac to jakos Ci go przesle Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi