Obecny Napisano Styczeń 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2005 Gdzie w tym systemie znaleźć ? co doinstalować by było zarządzanie energią tak jak to miałem kiedyś w knopixie, wskaznik naładowania baterii itp -z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2005 Jęsli uzywasz Gnome to najprościej kliknąc prawym przyciskiem na pasku zadań i tam >>Dodaj do panelu>>Monitor poziomu naładowania akumulatora i tyle. Sa tez inne programy które mogą to zrobić (gDesklets,gkrellm) PS.Jeśli się nie myle to widziałem gdzies dokładniejszy opis na forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obecny Napisano Styczeń 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2005 Ok, dziękuje bateria na pasku już jest tylko jeśli jeszcze ktoś mógł by mi pomóc z ustawieniami zasilania tzn. komputer nie wchodzi w stan uśpienia nie działa "apm -s" gdzie moge ustawić że po wyczerpaniu baterii komputer przejdzie w stan uspienia itd. -------- Wpisując APM -s w terminalu wyskakuje mi: No APM support in kerner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2005 pamiętaj! www.google.pl http://www.linuxquestions.org/questions/history/266977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi