Gość Napisano Marzec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2004 No witam was, Nie wiecie moze jak wykasowac cala historie w przegladarce Konqueror ? Z gory dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Marzec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2004 Ustawienia -> konfiguracja: konqueror -> pasek boczny z historia -> wyczysc historie Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2004 zrobilem co napisales ale to nic ne dalo. dalej gdy wpisuje jakis adres, przegladarka dopelnia mi adres. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Marzec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2004 No ale historie usunales Nie wiedzialem, ze chodzi Ci o dopelnianie adresow w pasku. Ale na to tez jest sposob, przynajmniej u mnie zadzialalo usuniecie pliku: ~/.kde/share/apps/konqueror/konq_history Byc moze istnieje bardziej elegancki sposob (czyli jakas pozycja w menu, a nie 'bezczelne' usuniecie pliku), ale ja go nie znam - nie uzywam Konquerora do WWW, wiec specjalnie sie w jego opcje nie zaglebialem Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2004 okey, thex (_jush_ → już) ORT se poradzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi