Sahin Napisano Styczeń 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2005 Witam Mam mały problem z dźwiękiem w grach takich jak SuperTux czy FreedroidRPG w mojej Fedorce 3. Dźwięk opuźnia się o jakieś 1-1,5 sekundy. W innych przypadkach (dźwięki KDE lub dźwięki Kadu, filmy, muzyka itp.) ten problem nie występuje. Czym są spowodowane te opuźnienia i jak temu zaradzić, bo przyznam, że jest to troche irytujące. PS. Przy grach windowsowych uruchamianych za pomocą Wine lub przy Doom3 ten problem też nie występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Styczeń 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2005 ja mam to samo w TuxRacerze. Ale to az tak bardzo nie przeszkadza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Styczeń 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2005 Mnie to jednak trochę irytuje szczególnie w FreedroidRPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danveld Napisano Styczeń 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 Centrum sterowania - system dzwiekowy spróbujcie włączyć opcje uruchom z najwyższym możliwym priorytetem i zwiększcie bufor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi