Saddamus Napisano Styczeń 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2005 Pod MDK jest taki "easy edytor" HTML jak mozilla-composer zwany tez mozilla editor'em. Nie mogę znaleźć tego programu w RPMach pod FC, ani w innej formie. Szukałem na stronce mozilli, ale nie znalazłem niczego oprócz opisu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2005 Przeciez to jest domyslnie zainstalowane w Mozilli (masz kuriera,przegladarke,czytnika grup i to) Masz to łatwo dostępne w menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Composer owszem jest w standardowej mozzi w FC3 (czyli 1.7.3). Menu Window->Composer albo Ctrl+4 Poza tym możesz poekperymentować z nvu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesto Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Pod MDK jest taki "easy edytor" HTML jak mozilla-composer zwany tez mozilla editor'em. Nie mogę znaleźć tego programu w RPMach pod FC, ani w innej formie. Szukałem na stronce mozilli, ale nie znalazłem niczego oprócz opisu... patlforma mozilla została rozbita na: -firefox -thunderbird (ostatnio robi się na evolution) -nvu (czyt. new view - po ang.) i nvu to jest właśnie kompozytor mozilli.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi