Abdel_k9 Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Otoz mam problem, ja zmusic Fedore do tego by moc przegrywac pliki z telefonu? I czy dalo by rade wysylac sms'y z komputera, tak jak to moge robic pod win? Mam kabelek usb i adapter bluetooth. Ewentualnie jesli nie da sie tego dokonac pod fedora to pod jaka dystrybucja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 A prubowałeś odpalić program pod Windows pod Wine?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de la crua Napisano Styczeń 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2005 Jeżeli masz nokie to zainteresuj się programem gnokii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abdel_k9 Napisano Styczeń 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Jeżeli masz nokie to zainteresuj się programem gnokii Probrem rozwiazany. Pomogł program KMobileTools. A co do posta de la crua to radze nastepnym razem przeczytac przynajmniej temat postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi