aikon Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Witam. Miałem kiedyś kartę radiową na chipset rtl 8180. Teraz mam kartę radiową Ralink RT2460. Rtl8180 instalowałem pod linuksem za pomocą ndiswrapper. Moje pytanie czy tego rt2460 też będę umiał zainstalować za pomocą ndiswrappera czy poprostu Fedora3 wykryje mi ją i nie będę musiał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Ja instalowałem FC miejąc podobno karte i wszystko sprawnie przebiegło automatycznie ją wykrył. Ale jeżeli ci nie wykryje będziesz mugł ją zainstalować tak jak tamto to ten sam układ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akoss Napisano Styczeń 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2005 www.madbit.com.pl/~roberts/rt2400/rt2400.html Zajrzyj tutaj, ten artykul tyczy sie tez kart na rt2460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi