andriusza1 Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Witam wiem ze to smieszne pytanie ale moze mi ktos powiedziec co zrobic zebym mial ikone cd i nagrywarki na puplpicie i mogl odpalac pytki z nich bo jak robie automatycznie laduj plyte to ok ale jak chce odmontowac to musze korzystac z konsoli mam FC3 gnome 2.8 prosze o pomoc i dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesto Napisano Styczeń 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2005 kurcze , nie mam fedory (siedze na forum z przyzwyczajenia) jeśli dobrze zrozumieałem o co Ci chodzi to chyba trzeba będzie spatchować jądro łatką supermount, wtedy napędy bedą zamontowane na stałe, raz na zawsze. a potem stworzyć dowiązanie na pulpit z /mnt/. ale spytaj się kogoś innego, może można to rozwiązać jakoś inaczej. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siela Napisano Styczeń 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2005 W KDE nie ma problemu z ikonkami CD na pulpicie. W GNOME..... hmm Wejdz to KOMPUTER (na pulpicie) skopiuj odnośnik do napędu CD i wklej go na pulpit Jedynie takie rozwiązanie wymyśliłem. W każdym razie działa //Nie krzyczcie na mnie jeżeli bzdury mówie Ja dopiero raczkuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi