Gryhild Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Witam!! Mam pytank, miznowicie, czy jest jaki graficzny firewall z polskim interfejsem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 z tego co wiem to nie ma graficznych firwalli pod linuksa, ale są programy pod X ktorymi mozesz tworzyć regółki iptales. np. system-config-securitylavel. Można go uruchomic zarówno w wersji graficznej jaki i takstowej. Jest bardzo prosty i znajdziesz go w kazdym systemie opartym na red hacie (rowniez w polskiej wersji jezykowej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Styczeń 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2005 FIRESTARTER prosty przyjemny w uzyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2005 FIRESTARTER prosty przyjemny w uzyciu kolega Gryhild coś mówił o polskim interfejsie, a Firestarter jest tylko w części spolszczony (przynajmniej u mnie,choć i tak go uzywam ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi