Matrix Napisano Styczeń 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2005 Po zainstalowaniu gry FlightGear i prubie uruchomienia wywala mi: [matrix@localhost ~]$ fgfs Base package check failed ... Found version [none] at: /usr/share/FlightGear Please upgrade to version: 0.9.6 [matrix@localhost ~]$ Pisalem w innym temacie o tym ale chyba już nie jest odwiedzany? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 matrix, trochę więcej inwencji twórczej! Jest napisane jak byk: Please upgrade to version: 0.9.6 to zrób upgrade do tej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrReal Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Matrix: jakiego języka obcego się uczysz/uczyłeś? Zresztą jakby mi wyskoczyło Please upgrade to version: 0.9.6 po np niemiecku to też bym nie wiedział o co chodzi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 <lol> flightgear-0.9.6-1grk.i386.rpm Gre mam właśnie wersji 0.9.6 i co teraz powiesz <lol> A do tej gry (_oprucz_ → oprócz) ORT pakietu rpm trezba pakiet base który jest na jednym ftpie i nic o nim nie pisze na stronce... już ścigam pakiet bazowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrReal Napisano Styczeń 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 hmm nie napisałeś wcześniej że już masz v0.9.6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Styczeń 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2005 tak, wróć do 0.9.4 ta działa poprawnie, u mnie wersja 0.9.6 też ma jakies łatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi