maciejt Napisano Styczeń 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2005 Moze pomylilem dzialy a moze ktos odpowie na moje pytanie. Mam zainslaowanego systemowego dla fedory 2 openoffica ktory pieknie dzial ai jest ok ale mam maly problem: potrzeba mi do pisania czcionki Times new roman (pisze prace dyplomowa i promotor sie uparl na taka wlasnie). jezeli jest szansa prosze o podpowiedz jak zdrobyc te czcionke, he napisze inaczej jak dodac do mojego openoffica pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pretorianin Napisano Styczeń 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2005 Było juz na forum. Ale jak piszesz, skoro się promotor uparł. Np. - masz czcionkę, - tworzysz katalog .fonts - wrzucasz do niego fonta - masz timesa w (_linuxie_ → Linuksie) ORT i pod openofficem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrodel Napisano Styczeń 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2005 Szaconek! Po mojemu trzeba jeszcze dodać czcionkę programem spadmin. U mnie przynajmniej bez tego jej nie widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejt Napisano Styczeń 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 czcionki zainstalowane pisanie pracy wre dzieki za wskazowki pozdrawiam maciejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi