WARburg Napisano Styczeń 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2005 Czy komuś z Was udalo się odpalić możę sterowniki eagla na jąderku 2.6.10 na Fedora Core 2 ? U mnie wszystko ładnie się konfiguruje, ładnie kompiluje itd... ale jak przychodzi czas na eagleconfig to wywala mi że nie może załadować modułu. Ok ja grzecznie odpalam eagleconfig jeszce raz i okazuje się że tym razem moduł grzecznie się załadował nale przy DSP wyskakuje error. jak wpisuje eaglectrl -d to mi wywala błąd że ie mozę znaleźć modemu i prosi o jego podłaczenie....... Czy ktoś ma jakiekolwiek pojęcie o co mu chodzi i co z tym fantem mozna zrobić ? PS. Kompilowałem eagle-a 1.98, i 2.0 i na obydwu wywalało ten sam błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Styczeń 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2005 Ciężko mi powiedzieć ponieważ mam FC3, ale na wersj 2.6.10 jak i 2.6.9 oraz sterownikach eagle-usb-1.9.8 wsyzstko śmiga! Wydaje mi się, że tutaj też tak (powinno) byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi