YarZon Napisano Marzec 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2004 Testował ktoś? Jak wrazenia? Bo ja wlasnie zassalem i zaczalem grac. Ciekawy jestem co inni o tym mysla. Czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek30 Napisano Marzec 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2004 podaj skad zassac wtedy moze ktos przetestuje to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YarZon Napisano Marzec 18, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2004 www.racer.nl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MareviQ Napisano Marzec 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2004 ja gralem do wersji 0.5.0f jak dobrze pamietam. Nawet ciekawe szczegolnie ciekawe powinno byc teraz, gdy doszedl kod AI ;] aha - jak pisze sam autor - to nie jest gra, tylko symulator (jak ktos nie wie jaka jest roznica to niech sciagnie i przejrzy plik konfiguracyjny samej gry i te samochodow .....) calosc sie ciekawie rozwija i ma duza grupe fanow (wystarczy spojrzec na dostepne samochody i trasy) dajcie temu rok, dwa i bedzie genialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi