dredlord Napisano Styczeń 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2005 Witam W końcu zostaną wydane stery do ATI obsługujące nowego xorg-a - oficjalny tremin 17 stycznia - Official Release Date Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyRoot Napisano Styczeń 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2005 To jeszcze cztery dni!!! Będę odliczać... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelsten Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 To Super:) Mam nadzieje ze z grafa 3d nei bede mial problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Ehhh... I po co ja się męczyłem od 4 miesięcy ze starymi sterownikami ATI Mam nadzieję, ze ati popracuje nad wydajnością sterowników, bo z tym jest nie za dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obecny Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 Ktoś już je gdzieś widział ?? w końcu dziś 17 stycznia, może kotś rzuci linkiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelsten Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 No wlaśnie dzisiaj tez czekam ... Moze strefa czasowa....?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSpidey Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 Stery już są.......... Jakby co to podaje link: http://www.ati.com/support/drivers/linux/r...=10&submit.y=11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 sa, sa... jak na razie mam do przeczytania kilka ekranow komunikatow o bledach :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 No nareszcie , po zainstalowaniu tych sterowników mam odświerzanie 75 czyli odpowiednie :) po 3 tygdniach walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelsten Napisano Styczeń 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2005 To jest plik RPM, zatem tylko go kliknac jak w windzie podac haslo roota i reszta sama sie zainstaluej, czy trzeba cos pobajjerzyc jak w poprzednich i czy 3D bedzi edzialac bez probllemu?? Chce zmienic dane w vertical i Horizontall - jak tego dokonac?? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSpidey Napisano Styczeń 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2005 sa, sa... jak na razie mam do przeczytania kilka ekranow komunikatow o bledach Jakie to są błędy??? U mnie nie było problemów... :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Styczeń 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2005 Chce zmienic dane w vertical i Horizontall - jak tego dokonac?? A bodajże w xorg.conf jest coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi