piterx Napisano Styczeń 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2005 Mam problem z uruchomieniem zainstalowanych gier. Przy blobwars wyskakuje mi błąd: ***glibc detected*** error . A przy heroes3 na poczatku miałem , ze nie moze uruchomic SDL i X11, teraz (choc niczego nie zmieniałem) mam : BUG! (Segmentation fault) going down hard... Naruszenie ochrony pamieci. Poza tym w menu Gry mam po 2 ikonki tych gier, ale zadna nie odpala. help ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 glibc detected - zainstaluj glibc albo zrub upgrade na nowszy, moze pomoze zainstaluj SDL mixer albo jakos tam a wszystkie sdl-e zainstaluj he, naruszenie pamieci czyli mozliwe ze nvidia hm albo amsz ati :> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterx Napisano Styczeń 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 naruszenie pamieci czyli mozliwe ze nvidia hm albo amsz ati :> mam nvidie GF440 MX 64 mb, ponowne zainstalowanie glibc albo sdl chyba nie pomoze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Poza tym w menu Gry mam po 2 ikonki tych gier, ale zadna nie odpala. Tu chodzi o to, że posiadasz procesor z HT i używasz jajka dla maszyn wieloprocesorowych (-smp#...) , czy tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterx Napisano Styczeń 31, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2005 Tu chodzi o to, że posiadasz procesor z HT i używasz jajka dla maszyn wieloprocesorowych (-smp#...) , czy tak ? Nie bałdzo , mam athlona 1700 xp+, a usługe irqbalance mam wyłączoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi