rUstU Napisano Styczeń 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2005 hmm nie wiem czy to dobry dzial ale wydaje mi sie ze tak. mam nastepujacy problem. posiadam fc3 i gf2 . po postawieniu systemu wszystko chodzilo ok w rozdzielczosci 1280;1024 ale niedawno dysk byl podpiety do innego kompa. od tego czasu na jednym koncie uzytkownika (wsumie jedynym) nie da sie uzyskac wyzszej rozdzielczosci od 800:600 co jest troche klopotliwe. po przestawieniu na wyzsza i zrestartowaniu X podczas uruchamiania powraca spowrotem na 800:600 . na koncie roota uruchamia sie poprawnie na wyzszych rozdzielczosciach. czy ktos mi moze powiedziec jak rozwiazac ten problem bo jest to troche denerwujace na monicie '17 ;d z gory thx sorki problem sie sam rozwiazal. teraz bede szukal dlaczego ;d sorry za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ush Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 - sprawdz dostepne rozdzielczosci w /etc/X11/xorg.conf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi