lis Napisano Luty 14 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14 cześć mam ksiazki z płytami do angielskiego i niemieckiego to sa chyba cd w czym je przesłucham? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jonshu Napisano Luty 14 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14 po prostu otwórz płytę i zobacz czy możesz otworzyć pliki na niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADAM00 Napisano Luty 14 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14 Czesc Godzinę temu, lis napisał: mam ksiazki z płytami do angielskiego i niemieckiego to sa chyba cd w czym je przesłucham? Przydatnym programem z widokiem zapisu audio z czasem cofanie/ powtorki itp. przydaje sie super do nauki jezyków z materiałem audio z plyt CD, wav jest Cool Edit Pro -płatna pod Windwos. Podbny program, ale darmowy to Audacity i jest tez pod Linuxa. Mozesz sobie z płyty CD zapisac, zgrac pliki na format mp3 lub wav i sie uczyc, sluchac. >>> Audacity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano Luty 14 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 14 Pod windowsem sobie zgrałem pliki z cd a na linux mozna, mam format mp3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi