vain Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Zainstalowalem FVWM, i nie moge wybrac go jako menadrzera okien, nie dzialaja zadne wpisy w plikach .Xclient-default itp... w switchdesku jak zaznaczam FVWM pisze ze FVWM jest nie zainstalowany (ale jest, sprawdzalem w synapticu). Co jest grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrReal Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Miałem z fvwm podobny problem i uruchamiałem go w xtermie komendą fvwm Czyli najpierw xinit a potem fvwm. Tak na marginesie to teraz mam xfce i uruchamiam go jedną komendą startxfce4. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vain Napisano Styczeń 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 a logowanie masz w trybie graficznym czy tekstowym? ja mam w graficznym i zeby ddostac sie do xterma musze zalogowac sie i wlacza mi sie zawszwe Gnome... po wpisaniu fvwm mam gnoam i fvwm. Nie zabardzo to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrReal Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 hmm no tak. nie napisałem że logowanie mam w trybie 3. Jeśli Ci to nie przeszkadza to przestaw tryb z 5 na 3 w /etc/inittab: id:3:initdefault: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vain Napisano Styczeń 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 w zasadzie to nie przeszkadza, ale nie o to mi chodzilo, wiec nie bede z tego zadowolony. Tak czy tak dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrReal Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 po wpisaniu fvwm mam gnoam i fvwm. Ciekawi mnie jak to wygląda Możesz jakoś wkleić małego screena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vain Napisano Styczeń 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 wkleje, jak wroce do domu to ten screen: http://www.republika.pl/vain/zrzutekranu.png btw. nikt nie zna rozwiazania problemu ?? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi