andrzej_szary Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 słucham radia internetowego (3-ka, radio zet, tok-fm) poprzez xine, xmms'a, lur realplayer'a. często jednak ciekawe audycje są w godzinach nocnych, a mi się chce spać. Dlatego pomyślałem, że mógłbym zgrywać strumień na dysk, ale nie mam pojęcia jak tego dokonać. czy trzeba mieć do tego tuner fm, czy wystarczy tylko jakiś programik??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnyk Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Ja to robie w ten sposob, ze puszczam sobie program, odpalam sobie AUDACITY i nagrywam. A rano wstaje. Zapisuje plik i jak wroce z roboty to sobie slucham. Dziala bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 AFAIR w XMMS jest wtyczka do zapisu na dysk + możesz sobie ustawić w cronie i będziesz miał nagrywanie o określonej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi