kelsten Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Zwykly film w formacie mpg lub avi ogladany pod windowsem jak otworzyc i obejrzec w (_linuxie_ → Linuksie) ORT?? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 chodzi ci o mplayera? http://www.fedora.pl/site/index.php?option...task=view&id=55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Zwykly film w formacie mpg lub avi ogladany pod windowsem jak otworzyc i obejrzec w (_linuxie_ → Linuksie) ORT?? Pozdr Mozesz tez uzyc Xine aby odtworzyc filmy z windy pod linuxem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelsten Napisano Styczeń 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Odnosnie Mplayera to wedlug instalacji powinnienem wpisac w terminalu mplayer, tak robi i u meni nic sie dzieje i nie tworzy mi katalogu .mplayer Dodam ze pracuje na FC3 64 Jak zaradzic?? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Odnosnie Mplayera to wedlug instalacji powinnienem wpisac w terminalu mplayer, tak robi i u meni nic sie dzieje i nie tworzy mi katalogu .mplayer Dodam ze pracuje na FC3 64 Jak zaradzic?? Pozdr Co do mplayera to polecam instalacje z rpm'ow rpm.pbone.net Jesli instalujesz ze zrodel to przestudiuj ten watek: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...p?showtopic=128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Heh, moze i jestem upierdliwy, ale: kelsten: zawsze najpierw zajrzyj do dzialu Porady (w tym wypadku instalacja MPlayer'a jest opisana) i uzyj opcji "Szukaj"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesto Napisano Styczeń 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 Odnosnie Mplayera to wedlug instalacji powinnienem wpisac w terminalu mplayer, tak robi i u meni nic sie dzieje i nie tworzy mi katalogu .mplayer Dodam ze pracuje na FC3 64 Jak zaradzic?? Pozdr musisz uruchomić 'mplyer gui'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi