akoss Napisano Styczeń 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 Witam, gdy nacisne na ikonke "Katalog domowy", to konqueror otwiera mi calkiem inny katalog niz domowy:( Ktos wie moze jak to zmienic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesto Napisano Styczeń 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 Witam, gdy nacisne na ikonke "Katalog domowy", to konqueror otwiera mi calkiem inny katalog niz domowy:( Ktos wie moze jak to zmienic?? tzn. jaki? zawsze ten sam czy losowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akoss Napisano Styczeń 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 Zawsze ten sam i nie wiem gdzie go mozna zmienic, w Konfiguracji w polu "katalog domowy" jest wpisany katalog domowy, ale dalej to samo;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Styczeń 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 Odpal Konquerora -> Ustawienia -> Konfiguracja: Konqueror... w 'Katalog domowy' wstaw '~' lub wskaż ścieżkę, -> Zastosuj i OK -> Ustawienia -> Zapisz profil widoku "Zarządzanie plikami"... i 'Zapisz' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi