Maik Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 Mam problemik z kde 3.2.3 , a mianowicie nie generuje mi podglądu plikow (nie ważne czy to tekstowe graficzne czy inne) wyswietla mi tylko nazwe plikow i nie ma żadnej ikony ani podglądu (znaczy sie najpierw jest ikona, ale pozniej jest generowany podgląd i ikona znika zostaje sam tekst (nazwa pliku)) w FAQ polskiej strony KDE znalazłem odpowiedź : Jeśli nie wyświetla tych obrazków w żadnym innym miejscu, to wina leży po stronie Qt i wtyczek do poszczególnych formatów. Zainteresuj się z tym. Jednak niewiele mi to mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Styczeń 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2005 Tez sie dołącze żeby nie otwierac niepotrzebnie nowego tematu. Mam problem z podglądem mp3(plików dzwiękowych) w mandrake to chodzi zaraz po instalacji tez tak bym chciał miec w fedorce jak to udiełać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi