plex Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 Pomocy Ziomy !!! Mam speedtouch 330 i nie wiem skad mam wziasc ten p......... usbcore. Wszystko inne mam !!! oczywiscie mowimy o fedora core 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 Domyslam się ze chcesz instalować przy pomocy speedtouchconf? Jeżeli tak, to komunikat skryptu "module usbcore not found" nie ma znaczenia przy kernelach 2.6x (a więc i przy FC3). Jezeli chcesz wiecej wyjasnien to temat jest wielekrotnie podnoszony na tym forum (i jest kilka metod uruchomienia Neo ze speedtouch pod linux). Jeśli masz problem ze speedtouchconf to słuzę pomocą (nalepiej gg bo najszybciej) powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiro Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 plex, eeeech! sprobuj TU, oraz w wyszukiwarce wpisz neo, thomson itd... nie wysilisz sie, nie ruszysz. jak bedziesz mial wyniki to daj znac jakie - cos sie wymysli jesli ty zrobisz to samo. wierze, ze dasz rade. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoSZ Napisano Styczeń 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2005 hehe speestouch powiem tak mam nadzieje ze ci sie uda mi sie nie idalo 20 sposobow i zaden nie zadzilal hehe fedora jeszcze nie jest gotowa na ten modem do konca a co do usbcore -> to pikus mozesz ten problem zignorowac bo to tylko sciema (z tego co wiem i czytalem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrodel Napisano Styczeń 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2005 Z tym niegotowa to przesada, mi poszło prawie od razu. Dwie uwagi - ściągnąć w miarę nowy soft (ja sobie ściągnąłem pakiet speedtouch1.3.1.tar.tgz) i pamiętać, żeby wywalić moduł speedtch, który domyślnie startuje w domyślnej dystrybucyjnej konfiguracji jądra a mimo zbieżności nazwy nie działa z naszym modemem. No i ja nie konfigurowałem przez speedtouchconf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi