Robert1 Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 Witam. Mam taki kłopot. Zainstalowałem aptem mplayera + kodeki win32. Mplayer uruchamia sie poprawnie ,natomiast po odpaleniu divx mam komunikat FATAL ERROR Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device. Proszę o poradę ROBERT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 Wejdz w preferencje->video i spróbuj inny sterownik. Ja mam xv X11/Xv i działa bez problemów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1 Napisano Styczeń 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 Wejdz w preferencje->video i spróbuj inny sterownik. Ja mam xv X11/Xv i działa bez problemów. Pozdrawiam OK DZIEKI DZIAŁA Natomiast mam kłopot z dzwiękiem, kafeine działa OK, xine też A tutaj initialize device -> no sound jaki tutaj jest problem ??? pozdro ROBERT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 To przestaw sobie driver dzwiękowy na jakiś inny, któryś powinien działać, np. ALSA BTW, nIe możesz sam pokombinować? Będziesz o każdą banalną rzecz na forum pytał? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1 Napisano Styczeń 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 To przestaw sobie driver dzwiękowy na jakiś inny, któryś powinien działać, np. ALSA BTW, nIe możesz sam pokombinować? Będziesz o każdą banalną rzecz na forum pytał? Pozdrawiam Pytam bo mam cheć pytać !! a jeżeli nie masz checi odpowiadać to nie rob tego i tyle . Pozdrawiam ROBERT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 A czytałeś TO? Polecam paragraf 2. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 To przestaw sobie driver dzwiękowy na jakiś inny, któryś powinien działać, np. ALSA BTW, nIe możesz sam pokombinować? Będziesz o każdą banalną rzecz na forum pytał? Pozdrawiam Pytam bo mam cheć pytać !! a jeżeli nie masz checi odpowiadać to nie rob tego i tyle . Pozdrawiam ROBERT Ale jak człowiek sam pokombinuje, to zdecydowanie szybciej chwyta całą filozofię (_linuxa_ → Linuksa) ORT. A jak nic nie wynika z kombinowania to oczywiście można zapytać. Odwrotna kolejność coś jednak wyklucza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1 Napisano Styczeń 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 A czytałeś TO? Polecam paragraf 2. Pozdrawiam Tak przeczytałem uważnie. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi