shimonic Napisano Styczeń 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2005 na panelu logowania (graficznym), który nawiasem mówiąc, najabardziej podoba mi się ze wszystkich (a co sie bede), jest jeden mały błądzik. Jako, że jestem 'początkującym' fedorowcem i ogólnie linuxowcem mam małe pytanko odnośnie tego buga Otóż nie ma tam polskich znaków w czcionce użytej na ekranie... o co chododzi... W napisie NAZWA UżYTKOWNIKA, litera 'ż' jest jakoś inaczej napisana i psuje to cały efekt. Jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Styczeń 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2005 na panelu logowania (graficznym)...... Problem w tym, że nie wiemy jaki to panel logowania: xdm, kdm, gdm ....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Styczeń 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2005 yyyy... używam GNOME 2.8 jeżeli o to chodzi... wiesz jestem nowym fedorowcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi