Niemcu.MD Napisano Styczeń 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2005 Witam! Zamierzam zmienić mojego RH v7.1 na FC3, ale mam jedną obawę. W RH nie było problemu przy instalacji i w RC3 tym bardziej nie powinno, ale zaniepokoił mnie fakt, że miałm problem z klawiaturą pod Auroxem v8.0. Mam klawiaturę BTC model: 7932M. RH zainstalował ją poprawnie tak, że można działa bez zarzutów. Próbowałem jednak posadzić Auroxa i podczas instalacji wszystko było spoko, ale po restarcie i uruchomieniu kompa nie mogłem się zalogować, bo klawiatura po prostu nie działała. Jeśli ktoś używa podobnego sprzętu, czy wszystko jet OKI? Można śmiało stawiać ten system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Styczeń 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2005 Kumplowi działa, pozatym ps2 sa po 10-15 zł "manta, jest super malutka mniam" to se kup w razie awarii jak tak lubisz uzywac USB jeszcze są przejściówki z USB -> PS2 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi