Saeroth Napisano Styczeń 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2005 Coz zainstalowalem najnowsze sterowniki , zmienilem configa odpalam Xy , wszytsko ladnie standardowo fglrxinfo i coz.... display: :0.0 screen: 0 OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc. OpenGL renderer string: RADEON 9500 Pro Generic OpenGL version string: 1.3.4769 (X4.3.0-8.8.25) No tak wspaniale...tylko ze ja mam radeona9700pro.. z wczesniejszymi sterownikami nie mialem problemow...wie ktos jak sie z tym szybko uporac ?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Styczeń 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2005 Nie sugeruj się tym U mnie kiedyś pisało Radeon 9000 a teraz piszę 9200 DDR(dobrze). Ja żadnych różnic w wydajności nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Styczeń 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2005 [ciach]OpenGL renderer string: RADEON 9500 Pro Generic [ciach]tylko ze ja mam radeona9700pro.. z wczesniejszymi sterownikami nie mialem problemow...wie ktos jak sie z tym szybko uporac ?;> z tego co pamietam, to byly modne jakis czas temu przerobki 9500 w 9700, a nawet 9700Pro.. Saphire podobno doskonale nadawaly sie do tego.. wiec mysle ze technologicznie oba uklady znajduja sie bardzo blisko Ciebie.. Dopoki wszystko dziala, mysle ze nie ma zadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi