jacek_ Napisano Styczeń 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2005 Po udanej instalacji o konfiguracji Fedory 3 na komputerze stacjonarnym postanowiłem zainstalować ją różnież na laptopie Asus L8400K. Mam kartę graficzną Savage i zawsze korzystałem z rodzielczości 1024x768 (Slackware, x.org 6.8.1). W Fedorze nie mogę wybrać takiej rodzielczości. Mam do wyboru jedynie 800x600 i 480x320. Jak ustawic 1024x768? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Styczeń 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2005 wyedytuj plik xorg.conf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek_ Napisano Styczeń 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2005 Ręczna edycja nic nie dała. Dopiero zmiana typu monitora. Mimo to dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 Zerknij teraz do xorg.conf, do sekcji Monitor - jeśli pamiętasz co tam było, to pewnie zauważysz róźnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi